Van start!

Later als ik groot ben, dan ga ik voor mijzelf beginnen. Dat riep ik altijd. En nu is het zover! Ik ben mijn eigen bedrijf gestart. Art nouvo. Voor team- en organisatieontwikkeling, coaching van young professionals en HR interim.

Een bedrijfsnaam bedenken

Tja, dat is nog niet zomaar gedaan. Welke bedrijfsnaam geeft weer waar ik voor sta? Verbinden, natuur als inspiratie, benutten van kwaliteiten. Een proces van brainstormen, sparren met anderen en ‘proeven’ van diverse opties. En dan is er ineens de naam die past; Art nouvo. Wat voor mij staat voor een vernieuwende wijze van werken. De naam Art nouvo met een knipoog naar de kunststroming Art Nouveau waar natuur een grote inspiratiebron was én een speelse verwijzing naar mijn initialen VO.

Bedrijfsnaam bedenken, check.

Inschrijven bij de Kamer van Koophandel

Een administratieve handeling. Maar toch, terwijl ik in het kantoor in Groningen ben en de documenten teken, is het ineens een markeringsmoment. Ik ga het nu echt doen, mijn eigen bedrijf!


Inschrijving Kamer van Koophandel, check.

Huisstijl ontwikkelen

Het ontwerp van mijn logo en het ontwikkelen van een huisstijl heb ik met veel plezier neergelegd bij Gemma Drohm van www.drohm.nl. @Gemma, hartelijk dank voor het ontwerpen van mijn huisstijl en het mogen volgen van dit creatieve proces. En de fijne samenwerking en service niet te vergeten natuurlijk!

Huisstijl ontwikkelen, check.

Fotoshoot

Voor de website wilde ik ook een paar foto’s van mijzelf maken. Hier heb ik Reina de Jong-Vochteloo voor gevraagd. @Reina, dank je wel voor het maken van de profielfoto’s en het plezier tijdens het maken er van. Hoewel je me op het hart drukte dat je meer van de natuurfoto’s bent dan van de portretfoto’s, ben ik er erg blij mee. En ik ben trouwens ook meer van training, coaching en advies dan van het poseren, maar dat terzijde ;-). Wie de echt prachtige natuurfoto’s van Reina wil bekijken kan haar volgen op www.instagram.com/reinadj/

Foto’s maken, check.

Website maken

Een nieuw terrein voor mij, het maken van een website. Het heeft wat uren gekost, veel uitzoekwerk (met dank aan het wereldwijde web) en wat uitproberen, maar dan is ook de website klaar. En ook die past bij mij en waar ik voor sta. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op www.artnouvo.nl

Website maken, check.

Vergeet ik dan nog iets? O ja, de formele opening. Nou, hierbij:

Formele opening

Art nouvo is formeel geopend. Check!